Etter kampen ble nordmannen kåret til banens bestemann av NHLs nettsted. Zuccarello hindret Rangers-tap da han satte inn det viktige 2-2-målet halvveis i tredje periode.

Det skjedde etter en massiv skuddfest fra Rangers-spillerne mot Canucks' målvakt Ryan Miller. Allerede før lagene gikk til forlengning hadde Rangers satt sesongrekord i antall skudd på mål med 46. Til sammenligning fikk vertenes keeper Henrik Lundqvist 19 pucker i sin retning.

— Det var en fenomenal oppvisning, ingen tvil om det. Jeg synes han fikk det til å se enkelt ut og, med måten han bevegde seg på, sa Lundqvist om Miller etter kampen.

Zucca målkonge

Avgjørelsen i kampen falt snaut fire minutter inn i forlengningen. J.T. Miller overlistet sin navnebror i Canucks-buret og fikset en viktig seier for Rangers. Dermed ble 22-åringen også tildelt «the Broadway hat», hodeplagget lagkameratene gir til Rangers' mest verdifulle spiller.

Tidligere i kampen hadde gjestene fra Canada ledet både 1-0 og 2-1 etter scoringer av Sven Bärtschi og Alexandre Burrows. Derek Stepan scoret Rangers' første mål, før Zuccarello snek seg inn i målgården og tuppet inn Keith Yandles harde pasning.

Zuccarello noterte totalt tre skudd på mål og spilte voksne 20.50 minutter. Etter sju kamper uten scoring noterte han sitt 17. mål for sesongen, flest av samtlige Rangers-spillere. (©NTB)