— Jeg har regnet veldig nøye på det der, og da har jeg kommet frem til 17,67 prosent. Det er visst noen som tror på disse tallene , sier Egil "Drillo" Olsen til AftenpostenTV og ler.

66-åringen møtte pressen på Gardermoen før avreise til Düsseldorf, og treningskampen mot verdens neste beste lag på LTU Arena onsdag. Drillo svarte villig på alt fra laguttak, alle forfallene, formasjon, og selvsagt Drillo-filosofien som førte Norge til nummer to på FIFA-rankingen.

— Jeg gleder meg. Jeg har en tøff jobb foran meg, og skal helst ha en prat med alle spillerne før første trening. Det blir morsomt, men sånn tar tid, sier Drillo.

- Ganske likt Åge

Landslagssjefen varslet at spillersamtalene allerede skulle starte når de ankom København.

- Jeg har et opplegg, hvor jeg skal bli kjent med alle spillerne både som fotballspillere og som mennesker , sier Drillo.

Med kun to treninger til oppgjøret mot fotballgiganten Tyskland, blir det også knapt med tid til å introdusere den berømte Drillo-fotballen til landslagsguttene.

— Det blir viktig først og fremt å fortelle spillerne at det som skjer ikke er så mye annerledes som under Åge (Hareide, red.anm). Det er litt annerledes, men ikke mye, sier Drillo, som vil bruke begge Norges treninger på å terpe formasjon.

— Vi må bruke tiden effektivt, så det blir mye drilling av det bakerste leddet og midtbaneleddet, sier 66-åringen.

Drillo om forfallene

- Hvordan skal vi slå Tyskland?

— Vi må være veldig skjerpet, holde en høy intensitet, og nekte de rom mellom lagdelene. Gjør vi det, så kan det bli relativt jevnt, sier Drillo.

I går meldte Aalesunds Tor Hogne Aarøy, Vålerengas Daniel Fredheim Holm, samt Vikings Børge Steenslid forfall. Ny spiller i troppen er Fulham-proffen Erik Nevland.

— Det vil alltid være forfall, så det er ikke så overraskende, sier Drillo, som ikke har noen problemer med at Aarøy har bestemt seg for å bli hjemme på grunn av fødselen av hans andre barn.

— Det er hans valg, og det har jeg fullstendig respekt for, sier Drillo.

Reginiussen blir klar

Tore Reginiussen skal imidlertid bli klar til oppgjøret mot Tyskland. Trømsø-stopperen pådro seg en kraftig lårhøne i 1-2-tapet mot Brøndby søndag.

— Det er mulig han står over i dag, men han skal uansett være klar til i morgen, forklarer landslagssjefen.

Har ikke bestemt formasjon

Under hans forrige periode som landslagssjef spilte han hovedsakelig 4-5-1. Det er dermed knyttet stor spenning til hvordan Norge stiller opp om to dager.

— Vi har folk som kan spille kant både i 4-5-1, og 4-4-2. Vi får se hvordan det blir på trening, men formasjon har jeg ikke bestemt ennå faktisk, sier Drillo.

- Har du en førsteellever i hodet?

— Jeg har mellom fire og elleve spillere i hodet, sier Drillo, før mediesjef Jon Møland bryter opp intervjuet, og geleider Drillo inn på flye