Vindbjart vant og sikret dobbelt sørlandsk

Vindbjart og Jerv vant, mens Arendal og Fløy måtte se seg slått i siste serierunde i andredivisjon lørdag.

Publisert:

VINDBJART-JUBEL: Blå feiring borte mot Asker lørdag (arkivfoto). Foto: Kjartan Bjelland

  • Steffen Stenersen
Denne artikkelen er over fem år gammel

Det betyr at Vindbjart sikret andreplassen på tabellen, bak Jerv fra Grimstad som allerede før runden var opprykksklare.

Dermed ender det med dobbelt sørlandsk på toppen i 2. divisjon avdeling 1. — Vi vinner på en dårlig dag. En skikkelig dårlig dag. Men det betyr mye for oss å ta den andreplassen, sier Vindbjart-trener Steinar Skeie til Fædrelandsvennen.

— Jeg er veldig imponert. Det står enorm respekt av det guttene gjør i dag, sier Jerv-trener Steinar Pedersen til Fædrelandsvennen.

Asker-Vindbjart 1-2

Guttene fra Vennesla slo Asker 2-1. Joachim Eriksen satte inn 1-0 for venndølene, mens John Ole Reinhardsen var godt framme på en retur fra Daniel Aase, og satte inn Vindbjarts andre i det 65. minutt. Asker reduserte en gang, og presset hardt på for et andre, men det holdt inn.

Notodden-Jerv 2-0

Opprykksklare Jerv tok en sterk borteseier, da Notodden ble slått 2-0 Tobias Olsvik sendte Grimstad-laget i ledelsen, før Andreas Hagen satte inn 2-0 fra straffemerket.

Ørn-Horten – Fløy 2-0

Verre gikk det for Fløy, som måtte reise hjem uten poeng fra Horten. Ørn vant 2-0. Fløy hadde flere gode sjanser, men en god Arnar Førsund for Ørn-Horten gjorde at hjemmelaget kunne ta med seg tre poeng.

Kongsvinger – Arendal 2-0

Også Arendal tapte. Knut Tørums menn kunne lite gjøre med Kongsvingers Magnus Solum, som scoret begge målene i 2-0 seieren.

Publisert:
Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.
  1. Fotball 2. div
  2. Asker Fotball
  3. Vindbjart FK
  4. FK Jerv
  5. FK Arendal