Det betyr at Vindbjart sikret andreplassen på tabellen, bak Jerv fra Grimstad som allerede før runden var opprykksklare.

Dermed ender det med dobbelt sørlandsk på toppen i 2. divisjon avdeling 1. — Vi vinner på en dårlig dag. En skikkelig dårlig dag. Men det betyr mye for oss å ta den andreplassen, sier Vindbjart-trener Steinar Skeie til Fædrelandsvennen.

— Jeg er veldig imponert. Det står enorm respekt av det guttene gjør i dag, sier Jerv-trener Steinar Pedersen til Fædrelandsvennen.

Asker-Vindbjart 1-2

Guttene fra Vennesla slo Asker 2-1. Joachim Eriksen satte inn 1-0 for venndølene, mens John Ole Reinhardsen var godt framme på en retur fra Daniel Aase, og satte inn Vindbjarts andre i det 65. minutt. Asker reduserte en gang, og presset hardt på for et andre, men det holdt inn.

Notodden-Jerv 2-0

Opprykksklare Jerv tok en sterk borteseier, da Notodden ble slått 2-0 Tobias Olsvik sendte Grimstad-laget i ledelsen, før Andreas Hagen satte inn 2-0 fra straffemerket.

Ørn-Horten – Fløy 2-0

Verre gikk det for Fløy, som måtte reise hjem uten poeng fra Horten. Ørn vant 2-0. Fløy hadde flere gode sjanser, men en god Arnar Førsund for Ørn-Horten gjorde at hjemmelaget kunne ta med seg tre poeng.

Kongsvinger – Arendal 2-0

Også Arendal tapte. Knut Tørums menn kunne lite gjøre med Kongsvingers Magnus Solum, som scoret begge målene i 2-0 seieren.