Følg kampen direkte nederst i artikkelen.

Det er to sesonger siden Hødd spilte cupfinale på Ullevaal. Det første hinderet i årets Norgesmesterskap ble relativt enkelt. En sprudlende Robin Shroot scoret tre mål og sørget for 5-2 seier over Larsnes/Gursken. Engelskmannen blir belønnet med en plass i startoppstillingen i kveldens kamp mot Alta.

Kan skape trøbbel for hvem som helst

Etter den friske serieåpningen mot HamKam har det gått litt tråere for Sindre Eids gutter i de to foregående kampene. 1-1 hjemme mot Tromsdalen var en skuffelse, mens Fredrikstad helt fortjent vant 2-1 i plankebyen sist helg.

Nå venter Alta som også står med fire poeng etter tre kamper. De nyopprykkede fra nord er spådd en vanskelig sesong i 1.divisjon, men har et makspotensiale i laget som kan skape problemer for hvem som helst ifølge Hødd-trener Eid.

Gjestene fra nord rykket ned i 2012, men fikk likevel med seg et par gode resultater mot vertene fra Høddvoll den sesongen. Ulsteinvik-laget tapte hele 5-0 i borteoppgjøret, mens blåtrøyene kun klarte 1-1 hjemme på eget gress. Det er ikke godt nok i dag skal Hødd ha forhåpninger om å henge med i toppen.

Ny mann på topp

Robin Shroot kom til Hødd fra Stevenage før årets sesong og får sin første kamp fra start mot Alta. Espen Standal er på benken. Ruben-Kenneth Brandal fortsetter på venstreback i Victor Grodås’ fravær.

En av Altas viktigste spillere, Svein Ove Thomassen, er ikke med i troppen til Ulsteinvik. Det blir også et gjensyn med Rune Ertsås som spilte i Hødd i fjor. Spissen starter på topp hos gjestene fra nord.

Hødd (4-3-2-1): Aslak Falch – Jonas Ingebrigtsen, Jesper Törnqvist, Steffen Moltu, Ruben-Kenneth Brandal – Fredrik Aursnes, Karl Joakim Wrele, Ole Amund Sveen – Joachim Magnussen, Eirik Ulland Andersen – Robin Shroot.

Benk: Urke, Rekdal, Standal, Torset, Tepuric, Hjelmeseth, Heltne.

Alta (4-3-3): Thomassen – Markussen, Balto, Norbye, Hansen – Reginiussen, Nome, Abelsen – Ertsås, Braaten, Ngom.

Følg kampen direkte her