Bologna ble nummer fire i Serie B, mens Pescara ble nummer sju. Det ble tungen på vektskålen som sendte Bologna tilbake til det gode selskap tirsdag.

Etter 0-0 i den første kampen var uavgjort godt nok for hjemmelaget i tirsdagens oppgjør.

Da Gianluca Sansone ga Bologna 1-0 etter 37 minutter så alt lyst ut, men Cristian Pasquato utlignet ti minutter ut i annen omgang.

Med 25 minutter å spille fikk Bologna Ibrahima Mbaye utvist, men laget klarte likevel å sikre uavgjort og opprykk. Laget rykket ned fra Serie A i fjor.

Stavanger-gutten Birkir Bjarnason spilte ikke kampen. Han er opptatt med det islandske landslaget. Nettopp dèt omtales som en faktor for at opprykket glapp for Pescara.

Bjarnasonhar den siste tiden vært linket til Leeds United og en gjenforening med Uwe Rösler.