Hatem Ben Arfa i duell med Tottenhams midtbanespiller Christian Eriksen. Dansken ble matchvinner i Hull. Foto: NTB scanpix

På de fire siste kampene har Tottenham tapt tre og vunnet én. Den ene seieren kom med 2-1 borte mot Aston Villa etter at vertene hadde fått en spiller utvist. Seiersmålet kom da like før full tid.Søndag var det duket for noe nær en eksakt kopi for Tottenham. For Hull ledet 1-0 da Gastón Ramírez ble utvist etter 50 minutter. Den offensive midtbanespilleren gikk over ende i duell med to Tottenham-spillere, og rullet inn i Jan Verthongen. Irritert over behandlingen slo han Verthongen i ryggen, og ble korrekt belønnet med utvisning.

Ti minutter senere kom utligningen. Et godt frispark fra Christian Eriksen gikk i stolpen og ut. Returen havnet i beina til Harry Kane, som fikk en enkel jobb med å trille ballen i mål.

Eriksen skulle vise seg å ha mer på laget. Like før 90 minutter var spilt fyrte han av et skudd fra 20 meter som gikk i mål nede ved stolperoten. Dermed kunne ekstatiske Spurs-spillere juble for tre viktige poeng.

Hulls mål kom ved den tidligere Tottenham-spilleren Jake Livermore etter åtte minutter. En scoring som var nær identisk med Eriksens seiersmål, men som til slutt betydde langt mindre.

Med seieren klatret Tottenham til 10.-plass på tabellen. Hull blir liggende på 16.-plass, kun ett poeng over nedrykk. (©NTB)