Motstanderen heter Michael Chandler.

– Tidenes comeback, kaller McGregor det selv i en video på sosiale medier.

Iren er filmet mens han tilsynelatende feirer nyttårsaften og koser seg med et glass vin.

Han sier at kampen vil gå i mellomvekt, som verken McGregor eller Chandler tidligere har kjempet i. Det vil i så fall være den fjerde vektklassen i UFC som McGregor går i.

Chandler er ifølge BBC fornøyd med å møte McGregor i denne vektklassen.

Dette er McGregors første kamp siden han brakk beinet mot Dustin Poirier i juli 2021. Også Chandler tapte mot Poirier i sin siste kamp. Det skjedde i november 2022. Chandler vil være 38 år i juni 2024.

McGregor og Chandler var begge trenere i UFCs reality-serie The Ultimate Fighter tidligere i år. Det var snakk om kamp den gang, men det ble ikke noe av fordi McGregor ikke var en del av det amerikanske antidopingbyråets system.

Stevnet i Las Vegas i juni er ikke annonsert, men blir i følge flere medier UFC 302. McGregor-Chandler er heller ikke offisielt annonsert av UFC. Flere eksperter spør på sosiale medier om valget av vektklasse og om matchen i det hele tatt blir noe av.

– Useriøst, skriver MMA-eksperten Jack Slack på X.

– Mellomvekt gir ingen mening, skriver MMA-reporten Danny Segura på X.

Sist McGregor vant en kamp, var mot Donald Cerrone på UFC 246 for fire år siden. Det var hans første oppgjør siden oktober 2018, da det ble tap mot Khabib Nurmagomedov.

Totalt står iren med 22 seirer og seks tap på 28 kamper.