– Jeg synes det er et fair resultat. Stabæk er godt strukturerte, og vi klarte ikke å skape de klare målsjansene på dem. Da synes jeg det er rettferdig med ett poeng til hver, sier Jostein Grindhaug til VG.

Den største målsjansen var det Oliver Edvartsen som fikk. Stabæk kontret etter et hjørnespark, og kantspilleren ble spilt helt alene gjennom. Han klarte ikke å runde en offensiv Egil Selvik, og da var sjansen spolert.

– Oliver pleier å gjøre det der bedre. Jeg tror han scorer på ni av ti sånne muligheter, sier Janne Jönsson til VG, som stort sett var fornøyd med gjennomføringen til Stabæk.

Ellers var det ikke mange sjanser i det som var sesongens første kamp på Haugesund Stadion, og dermed endte det målløst.

Med det har Haugesund spilt 0–0 i sine to første kamper denne sesongen, etter at det endte med samme sifre i deres første kamp mot Sarpsborg 08.

– Som offensiv spiller ønsker du å være med å prege kamper med mål og målgivende. Når du ikke gjør det er det selvfølgelig skuffende, sier Sondre Liseth til VG etter hjemmedebuten for Haugesund.

Stabæk står i likhet med Haugesund med to poeng på to kamper.

Torsdag spiller Haugesund borte mot Bodø/Glimt, mens Stabæk får besøk av Brann.

– Der slår vi jo nedenfra. Det er bare å reise opp og glede seg til å spille fotballkamp, sier Grindhaug.

– Vi skal fortsette å være ekle å spille mot. Hvis Brann tror de kan komme til oss og starte sesongen, kan de få seg en aha-opplevelse, sier Stabæk-stopper Yaw-Ihle Amankwah til VG før møtet med gamleklubben.