Jake Paul dominerte store deler av boksekampen mot Nate Diaz. Høydepunktet i kampen kom i den femte runden, da Paul fikk inn en knockdown på Diaz.

Den tidligere UFC-stjernen kom seg opp på beina igjen før klokken ringte, og fullførte alle ti rundene.

– Han er tøff, han er virkelig tøff, det er det han er kjent for, men å bare være tøff i denne sporten fungerer ikke, sa Paul etter kampen.

Dommerpoengene viste at Youtuberen vant kampen overlegent. 97-92, 98-91, 98–91 sto det på dommerkortene etter kampen i favør Paul.

– Jeg slo ham ned og vant stort sett hver runde. Jeg tror han vant en runde. Han er en kriger. Jeg ga han en smell den i første runden, men han ga seg ikke, sier Paul.

– Jeg gikk ti runder i min åttende boksekamp. Det er uhørt. Jeg har bare bokset i tre år og slått en UFC-legende som jeg så opp til i oppveksten.

OVERLEGENT: Jake Paul (til venstre) vant overlegent mot Nate Diaz. Foto: SAM HODDE / AFP / NTB

Før denne kampen hadde Paul slått ut MMA-fighterne Ben Askren og Tyron Woodley, en tidligere UFC-mester. Han har og slått UFC-legenden Anderson Silva på poeng. Hans siste kamp var ble hans første nederlag mot Tommy Fury i karrieren.

Etter kampen ville Paul ha en ny kamp, denne gangen i MMA.

– Jeg vil gjøre dette igjen, men denne gangen i MMA. 10 millioner dollar, PFL, det er tilbudet, la oss gjøre dette i MMA. La oss gjøre dette rettferdig. Jeg vant en, nå er det din sjanse på din hjemmebane, sa Paul.

Diaz hintet til at en ny kamp kunne bli en realitet.

– Vi må prøve å få gjort det, svarte han på tilbudet.