TROMSØHALLEN: Tromsø Storm har hatt en perfekt sesongåpning resultatmessig med fire strake seiere.

Men når topplaget Bærum Basket kommer til Tromsøhallen førstkommende søndag, er Webb langt fra sikker på seier.

– Bærum er et veldig bra basketlag og de har to av toppspillerne i ligaen med Stian (Mjøs) og Mike (Brusewitz). Over årene har Stian Mjøs alltid vært en plage for oss. Gode spillere liker å spille foran mye publikum, sier Webb.

Sendt hjem

Webb kan fortelle at alt er langt fra rosenrødt i Tromsø-leiren om dagen.

– Jeg er ikke veldig fornøyd med gruppen min de siste ukene. Vi har ikke blitt bedre på treningene og jeg tror faktisk at vi trenger å få skikkelig juling hjemme i Tromsøhallen foran 1.500 tilskuere for å våkne opp. Jeg har kjeftet, ropt og i forrige uke hev jeg hele laget ut av treningen og ingenting har hjulpet, sukker Webb oppgitt.

Det toppet seg i sist uke da hele laget ble sendt hjem.

– Det var en forferdelig trening og det ble verre og da sa jeg at nok var nok og sendte de alle hjem når det var en halvtime igjen av treningen, sier Webb.

Tror de er gode

Webb mener altfor mange av spillerne er for fornøyde etter den gode seriestarten.

– De tror de kan slå på av-knappen på treningen og på-knappen på kamp. Det er kanskje fem spillere i verden som kan gjøre det og én av de fem er ikke i Tromsø, for å si det sånn, sier Webb.

Webb innrømmer at han er frustrert og oppgitt over at laget ikke blir bedre på treningene.

– Vi er nødt til å utvikle oss som lag og den jobben startert på treningene. Vi må ha gode, harde og konkurransedyktige treninger. Det er vi ikke i nærheten av å ha. Akkurat nå ser jeg ikke hvordan jeg skal klare å få laget til å stå på. Nivået er rett og slett elendig.

Han tror Storm kan få juling av både Bærum Basket i helgen og nyopprykkede Kongsberg Miners påfølgende helg.

– Det er gode lag som er fullt i stand til å slå oss.

Og selv om treningene er dårlige, har han fullt mannskap.

– Jakob (Baiden) har vært syk, men ellers er alle med. Jeg har nok spillere til å ta på seg drakt og spille kamp, men jeg er veldig spent på hva de har å stille opp med etter så dårlige treninger. Det er tøft å si det som trener om eget lag, men akkurat nå tror jeg vi er nødt til å få juling av Bærum for at spilleren skal skjønne alvoret og se at ting ikke går av seg selv, sier Webb.