— Jeg har ikke brukt de siste fire årene for å bli nummer fire. Og så kommer det en gammel kråke og vinner, sa en skuffet René Holten Poulsen etter at han fikk den bitre fjerdeplassen på K1 1000m i går.

Den gamle kråka var Norges gullvinner Eirik Verås Larsen. Skuffelsen skyldtes blant annet at dansken mente han hadde trent best av alle, for så å likevel bli avspist med å stå utenfor pallen.

Noen timer senere angret dansken på uttalelsene om padlekollegaen som hadde slått ham. Han beklaget på Facebook å ha kalt Verås Larsen for en kråke.

En lang hilsen til den norske gullvinneren åpnes med «YOU ARE THE MAN!»

Ikke veldig pent

- I min frustrasjon over selv å ha blitt nummer fire i den olympiske K1 1000m-finalen brukte jeg et ikke veldig pent ord for «gammel mann» om Eirik. For å gjøre ting veldig klart: Jeg mente ikke å være respektløs! skriver Holten Poulsen.

Han omtaler nå Verås Larsen - gullvinner både i Athen og London - som en av de aller største utøverne i øvelsen K1 1000m noensinne.

— Og jeg er en stor fan av mannen. Fem minutter etter den største skuffelsen i min karriere ble jeg spurt om løpet og jeg tenkte ikke klart fordi jeg var skuffet over mitt eget resultat, forklarer Holten Poulsen videre.

(artikkelen fortsetter under bildet)

GULLKAKE: Det var Eirik Verås Larsen som kunne feire gullet onsdag, her sammen med sin kone Mira Verås Larsen. FOTO: TROND TANDBERG

— Trent best

Holten Poulsen padler i dag K4 1000m i et forsøk på å få gullet som betyr så mye for ham. Men likevel var det nok det individuelle som hang høyest.

- Det er så irriterende, nå må jeg bruke fire år til på dette pisset. Dette kan jeg ikke bruke til noe som helst. Jeg har trent bedre enn noen av de andre , sa han rett etter gårsdagens løp.