Venstreback Per Egil Flo stortrives tydeligvis på Aspmyra. Da Molde slo Bodø/Glimt 3-1 på bortebane i fjor leverte han to målgivende pasninger, og i år ble han likegodt matchvinner, etter å ha blitt servert av innbytter Eidur Gudjohnsen.

Flo var iskald da han kom alene med Glimt-keeper Hannes Thor Halldorsson etter 52 minutter, og chippet ballen kontrollert i mål.

— Jeg har vært i den situasjonen der før, uten å gjøre det fullt så bra, så derfor var det godt å se at den gikk inn. Det var en fantastisk pasning av Eidur, og jeg kom nesten på blank goal. Det hadde nesten vært en større prestasjon å bomme enn å score, sier Per Egil Flo til Rbnett.

Tidlig smell

Molde havnet bakpå allerede etter 30 sekunder av søndagens kamp, da Henrik Furebotn fikk ballen i returrommet og sendte avgårde et tungt skudd som gikk forbi Ethan Horvath og i mål. De blåhvite spilte seg opp, men klarte ikke å slå tilbake før pause.

— Vi fikk beskjed i pausa om å gjøre det enkelt og bygge videre på det vi gjorde i avslutningen av 1. omgang. Det var deilig å få utlikningen tidlig, da følte jeg at vi kunne senke skuldrene og starte på nytt. Etter at vi fikk 2-1 synes jeg vi hadde god kontroll resten av kampen, sier han.

— Vi har en bra mentalitet i laget. Vi kom under mot Stabæk og, men slo tilbake og vant 2-1. Det er viktig å ha evnen til å snu kampene, sier han - og får støtte fra manageren:

— Vi har kommet tilbake både her og mot Stabæk, men vi har også ledet kamper 1-0 og tapt poeng mot slutten, både mot Tromsø og Start. Vi er litt ustabile, men blir bedre og bedre, sier Ole Gunnar Solskjær.

Hektisk periode

Fra og med nå, til slutten av mai, skal Molde spille åtte seriekamper og minst én cupkamp. Allerede torsdag kommer Vålerenga på besøk på Aker stadion, og da må Molde greie seg uten Harmeet Singh og Eirik Hestad. De to spillerne er nemlig ute med karantene - Singh etter å ha blitt utvist mot Glimt, og Hestad etter å ha fått sitt tredje gule for sesongen.