GAMLE DAGER: Beckham i United-trøya hjemme på Old Trafford.

Han har aldri spilt med David Beckham, for franske Patrice Evra ble United-spiller først to og et halvt år etter Beckhams dramatiske Old Trafford-exit. Men venstrebacken gleder seg allikevel til Beckhams retur til Manchester.

— Jeg gleder meg veldig på hans vegne. Han gjorde store ting for Manchester United, og jeg ønsker å si velkommen hjem, sier Evra til soccernet.com.

Først i mars kommer Becks tilbake til ”Drømmenes teater”, men allerede 16. februar kan Evra få oppgaven med å markere mannen med det fantastiske høyrebeinet på San Siro.

God Milan-statistikk

— Jeg har møtt ham tidligere. Han er en gentleman, en god person og en strålende spiller. Det er derfor AC Milan vil ha ham igjen. Men jeg håper han spiller dårlig, og jeg skal sørge for at han får en svak kamp, sier Evra.

Beckham går på sitt andre lån fra Los Angeles Galaxy til AC Milan etter nyttår. Målet er å spille så godt at Fabio Capello tar med veteranen til VM i Sør-Afrika.

Statistikken er på Beckhams side før møtet med gamleklubben. På fire forsøk har Milan slått United hver gang, i hjemme-borte-oppgjør. Tre semifinaler i Champions League har endt med seier til italienerne.

- Vil bli vakkert

- Jeg er mer interessert i å spille mot AC Milan enn David Beckham, hevder Evra.

Milan-trener Leonardo synes det er moro at Beckham får en sjanse til å imponere sitt gamle hjemmepublikum enda en gang.

— Dette er stort for David. Det vil bli en vakker, ekstraordinær kamp. Denne kampen har alle ingrediensene som skal til for å skape noe helt spesielt, sier brasilianeren.