Torsdag gikk Liverpool på nok en smell da de tapte mot Lille i Europaligaen. Nå ser det ut som om fansen kan risikere at deres verste mareritt blir en realitet: Fernando Torres og Steven Gerrard kan forlate klubben.

Kjøper seg suksess

De spanske gigantene ble sendt ut av mesterligaen etter å ha tapt på bortebane og spilt uavgjort hjemme mot Lyon.

Real Madrids president Florentino Perez brukte I fjor 200 millioner pund på å kjøpe Xabi Alonso, Kaká og Cristiano Ronaldo, med mål om å spille mesterliga-finale på eget gress denne sesongen. Da det ikke ble noe av, ser det nå ut som de igjen vil åpne kontoen å bruke 30 millioner pund for å sikre seg Gerrards signatur.

Profilene kan forsvinne

Det er ikke bare Gerrard Liverpool kan miste. Fernando Torres har også varslet at han kan forsvinne fra Anfield.

Den spanske spissyndlingen har fortalt klubben at de må hente inn store navn denne sommeren hvis han skal bli værende i Liverpool. Torres tror nedturen vil fortsette med mindre fire eller fem spillere i toppklassen ankommer klubben før neste sesong.

Vil vinne trofeer

Torres har troen på at Liverpool skal klare å ta fjerdeplassen i år, men understreker viktigheten av å forsterke laget før neste sesong hvis klubben skal konkurrere om seriegull.

— Uten forsterkninger vil vi også neste år kjempe for å klare fjerdeplassen. Jeg vil vinne ligaen og Champions League, men da må det signeres nye spillere, sier Torres.

Liverpool spiller om tre livsviktige poeng når de møter Portsmouth mandag kveld.