Den svenske spisstjernen Zlatan Ibrahimovic sørget med sine to mål for at Paris Saint-Germain senket Nantes 2-1 lørdag.

Seiersmålet var en perle av et frispark. Svensken brant til, og ballen gikk forbi muren og utakbart inn i hjørnet.

Målet kom tre minutter etter hvilen. Ti minutter før lagene gikk til pause hadde Ibrahimovic utlignet etter et innlegg fra brasilianske Lucas Moura. Den svenske 33-åringen har slitt med skader denne sesongen, men viste lørdag at han er tilbake for fullt.

Snuoperasjonen kom etter at Alejandro Bedoya sendte Nantes i ledelsen etter åtte minutter med sitt første mål for sesongen.

PSG-trener Laurent Blanc valgte å hvile flere nøkkelspillere til kampen. Til midtuken møter den franske storklubben Barcelona i mesterligaen. Men den største stjernen spilte og leverte.

— Nantes ga oss trøbbel over alt på banen, og de fortjente å ta ledelsen. Vi våknet etter det. Det viktigste er at man vinner, men vi må være mye mer aggressiv og besluttsom mot Barcelona, sa Blanc.

Med tre poeng tok PSG over tabelltoppen i den franske serien. Marseille kan ta den tilbake om laget vinner sin hjemmekamp mot Metz søndag kveld.