Trenerne hadde kontrakt også neste sesong, og har ikke godtatt ledelsen i Moss sitt forslag.

— Nå er jeg så sint at jeg ikke vil uttale meg om noe på lenge!, var det eneste en rasende Erik Brakstad ville si på vei ut fra møtet med ledelsen. Saken vil sannsynligvis få rettslige etterspill.

Nå er det i hvert fall Rune Tangen som har tatt over ansvaret for laget. Det jobbes nå med å bygge opp et team rundt han.

Så gjenstår det å se om han klarer å rette på tingenes tilstand allerede til kampen mot Molde.

Moss er nemlig på desperat poengjakt. Laget har bare Start bak seg på tabellen. Det er fire poeng opp til Brann på kvalik-plass, og fem poeng opp til Bryne på sikker grunn, når seks serierunder gjenstår.

Molde på sin side kjemper om medalje. Med 37 poeng ligger laget på 3. plass - med to poeng opp til Lyn og fem til Rosenborg. Skal laget ha noen som helst mulighet til å kjempe mot Rosenborg i innspurten, er tre poeng helt uunværlig i denne kampen.

Laget kommer til Moss anført av en Daniel Berg Hestad i storform, og mot seriens dårligste hjemmelag, må laget fra rosenes by finne seg i å være klare favoritter.

Moss har bare tatt seks poeng på ni hjemmekamper så langt. Det lukter nedrykk av slikt. Molde vant 5-1 i det tilsvarende møtet i vår.