Zuccarello nådde ny milepæl: – Dette er jeg stolt av

Mats Zuccarello bidro med to mål da New York Rangers slo Carolina Hurricanes. Nå har 30-åringen 100 scoringer i NHL.

Publisert:

NEW YORK RANGERS - CAROLINA HURRICANES 6–3

Norges største NHL-stjerne bidro sterkt i New York Rangers' 6-3-seier på hjemmebane mot Carolina Hurricanes mandag. Nå har han scoret 100 mål i NHL.

– Det er jo hyggelig, det. 100 mål kan man være stolt av, men hadde jeg vært målscorer, hadde jeg vel nådd det for lenge siden. Men for meg er det stort, sier Zuccarello til Nettavisen.

Nordmannen var den første til å sette pucken i nettet drøye ni minutter inn i første periode. Hurricanes utlignet, og ved første pause var stillingen 1–1.

Les også

Zuccarello fortsetter i Rangers og kan bli kaptein

Knappe to minutter inn i andre periode fikk Rangers nok en gang nettkjenning, men ledelsen varte ikke lenger enn noen minutter.

Like før andre pause scoret Rangers' Vladislav Namestnikov, og da lagene gikk av isen, var stillingen 3–2 til hjemmelaget.

Drøye åtte minutter inn i tredje periode scoret Hurricanes, men det skulle vise seg å bli kampens siste for bortelaget. Resten av kampen tilhørte Rangers.

Tolv minutter inn i perioden satte Jimmy Vesey pucken i nettet, og kort tid etter fikk Zuccarello sin andre scoring for dagen – og mål nummer 100 i NHL-karrieren.

Like før kampen var over, scoret Vesey nok en gang, og vertene sikret seg dermed en 6-3-seier over gjestene fra sør.

Zuccarello var på isen i 20 minutter og 40 sekunder.

(©NTB)

Publisert:
Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.
  1. Mats Zuccarello
  2. Ishockey
  3. NHL
  4. New York Rangers