Nederlandsk landslagsspiller til Tetteys klubb

Norwich fortsetter sommerens innkjøpsbonanza.

Publisert: Publisert:

BLIR LAGKAMERAT MED TETTEY: Leroy Fer (til høyre) i kamp med Spanias Ignacio Camacho under U21-EM tidligere i sommer. Foto: NTB scanpix

  • Reidar Løfaldli
Denne artikkelen er over syv år gammel

Norwich har hatt to gode sesonger i Premier League etter opprykket i 2011. Paul Lambert styrte de gule og grønne til 12. plass i klubbens første sesong på øverste nivå siden 2006. ## Seks nye spillere

Så gikk Lambert til Aston Villa, men erstatter Chris Hughton forbedret klubben ytterligere i fjorårssesongen. Da endte Alexander Tetteys klubb som nummer elleve. Noe en imponerende rekke kamper uten tap på vinteren var sterkt delaktig i.

Foran den nye sesongen satser tydeligvis "kanarifuglene" knallhardt. Norwich har hentet inn seks spillere så langt i sommer.

Landsmannen Ricky van Wolfswinkel har kommet fra Sporting Lisboa, vingen Nathan Redmond fra Hughtons tidligere klubb Birmingham, veterankeeper Carlo Nash fra Stoke og den svenske backen Martin Olsson fra Blackburn. I tillegg er Javier Garrido, som var på lån i fjor, hentet inn på fast basis.

Sist ute er den nederlandske landslagsspilleren Leroy Fer. 23-åringen kommer fra FC Twente, og har skrevet under en fireårsavtale på Carrow Road.

Sjekk alle overgangene til og fra Premier League her!

— Rutinert 23-åring

Leroy Fer har to A-landskamper for de oransje og var en nøkkelspiller for Nederland under U21-EM i Israel i juni. Da kom laget til semifinalen i turneringen hvor Norge imponerte. Fer startet karrieren i Feyenoord og har scoret 21 mål på 71 kamper for Twente.

— Vi er veldig fornøyde med å få signaturen til en spiller med de kvalitetene Leroy har. Han er en allsidig nederlandsk landslagsspiller, og med sine 23 år har han den tilfredsstillende balansen med å ha spilt over 100 kamper i nederlandsk liga samtidig som han har mye tid til å utvikle seg videre her hos oss, sier Hughton ifølge Sky Sports.

Publisert:
Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.
  1. Engelsk fotball
  2. Norwich City FC