JAFFA (aftenposten.no): Mandag kveld holdt Norge sin siste pressekonferanse før tirsdagens siste gruppespillskamp i EM i Israel. Norge er svært nær en semifinale i mesterskapet.

Tor Ole Skullerud kunne rapportere om en skadefri tropp, men midtstopper Fredrik Semb Berge trente ikke sammen med laget mandag kveld. En smell i leggen mot England kan i verste fall sette en stopper for spill mot Italia.

Etter England-kampen ble Skullerud og laget filmet i garderoben etterpå. Videoen viser en jublende glad og engasjert Skullerud som blant annet banker i massasjebordet i ren glede da spillerne klappet og jublet etter en følelsesladet tale.

Videoen ble selvsagt tema på pressekonferansen:

— Jeg har sett den, kona mi har sett den og ungene mine har sett den. Jeg tror mange har sett den. Det var mye som skulle ut. Det var glede. Det var bare gøy, sier Skullerud og smiler.

- Hvordan har tilbakemeldingene vært på videoen?

— De har vært positive.

- Planlegger du noen nye slike jubelvideoer?

— Nei, jeg planlegger ingen ny jubelvideo. Det kommer som en konsekvens av noe som skjer underveis i kampen, og det var ikke planlagt, sier Skullerud til latter fra pressekorpset.

Mandag offentliggjorde Norges Fotballforbund at de kommer til å vise 1. omgang av Norge-Italia fra U21-EM på storskjerm på Ullevaal før Norges privatlandskamp mot Makedonia. Det vil også bli vist høydepunkter utover i 2. omgang på Ullevaal.

— Jeg visste faktisk ikke at den skulle bli vist der, det var nytt for meg. Men det høres ut som en fin idé. Vi merker jo at vi genererer en del positiv interesse i Norge, vi kjenner på det her nede også, jeg lyver hvis jeg sier noe annet. Men vi er glade for det, og det høres ut som en fin variant å vise kampen på Ullevaal, sier Skullerud til Aftenposten.

INGEN PLANER: Tor Ole Skullerud har ikke planlagt noen ny jubelvideo. Foto: NTB SCANPIX