FORTSETTER I JOBBEN: Tysklands landslagssjef Joachim Löw. FORTSETTER I JOBBEN: Tysklands landslagssjef Joachim Löw. Foto: AP Photo/Frank Augstein/NTB scanpix

Fortsetter etter EM-nedturen - Norge blir hans første motstander

Joachim Löw skal lede Tyskland videre.

Tyskerne er fortsatt skuffet etter å ha gått ut i semifinalen i fotball-EM, men Joachim Löw bekrefter at han tar fatt på VM-kvalifiseringen der Norge er første motstander.

— Vi var selvfølgelig alle skuffet etter semifinalen (tapte mot Frankrike). Ukene før og under mesterskapet har kostet mye energi, sier Löw i en pressemelding.

— Vi hadde det yngste laget i turneringen og jeg ser stort potensial. Jeg er sikker på at spillerne vil gi oss mye glede. Derfor gleder jeg meg til å jobbe med disse spillerne og utvikle dem fram mot VM i 2018 i Russland, legger han til.

56-åringen har vært tysk landslagssjef siden 2006 og kontrakten hans ble nylig forlenget til 2018. Etter det nylig avsluttede mesterskapet i Frankrike sa Löw at han måtte ta en tur i tenkeboksen, men fotballpresident Reinhard Grindel var aldri i tvil om at den tidligere fotballspilleren ville fortsette som sjef for å forsvare VM-tittelen fra 2014. Tysklands neste landskamp er en vennskapskamp mot Finland 31. august, før tyskerne så starter VM-kvalifiseringen på Ullevaal mot Norge 4. september.

(©NTB)