Byåsen — Vipers 24-24

— Mange spillere melder seg på bedre enn de noen gang har gjort, så jeg er veldig fornøyd med spillerne mine i kveld, sa Kristine Lunde-Borgersen etter kampen.

Det sto 24-24, og var 30 sekunder igjen da Vipers bestemte seg for å ta ut keeperen før deres siste angrep. Uoppmerksomt kastet Vipers ballen til hjemmelaget, men skuddet traff bare stolpen på det åpne målet.

— Det er ikke noe jeg vil fokusere på. Man gjør feil, og så lærer man av det, det er slik jeg vil se på denne situasjonen, sa treneren.

Ledet lenge

Marta Tomac bøttet inn mål, og ledet Vipers i en av de beste kampene de har spilt på lenge. På bakgrunn av flere dårlige resultater i det siste, var det et imponerende Vipers som spilte i Trondheim i kveld.

Vipers ledet store deler av første— og andreomgang, men Byåsen tok igjen en firemålsledelse før det var ti minutter igjen. Lunde-Borgersen føler likevel ikke det var en kamp de burde vunnet.

-Hele kampen var jevn, så jeg tenker ikke over at vi ledet lenge. Det var to gode lag som fulgte hverandre tett, sier hun.

Hun mener laget var gode nok til å vinne kampen, men ikke at de nødvendigvis fortjente det.

-Vi holder jo følge hele kampen og spiller bra, så vi er gode nok. Derimot når vi kaster ballen bort på slutten og ikke utnytter muligheten, så viser jo det at vi kanskje ikke fortjente å vinne, sier Lunde-Borgersen.

Blir ikke medalje

Med uavgjort er det fremdeles seks poeng opp til medaljeplass. Det blir vanskelig når det bare er tre seriekamper igjen.

— Siden det bare er så godt som avgjort vil jeg ikke kommentere det temaet enda, sier Lunde-Borgersen lurt.

Til slutt kan Vipers se seg fornøyd med ett poeng borte mot en medaljekandidat. Vipers kunne tatt seieren siden de hadde det siste angrepet, men Byåsen burde vunnet når de fikk det siste kastet mot åpent mål. Begge lag føler nok at de kunne fått seieren, men vil nok også si seg fornøyd med at det ble uavgjort.