Vidar er fortsatt ubeseiret på egen gress, Mot lederlaget Florø endte det 1-1, og det var et riktig resultat ut fra spill og sjanser. Vidar var best i 1. omgang, men etter sidebytte overtok Florø.

— Jeg deler oppfatningen av at uavgjort var et riktig resultat, sier 20-årige Sondre Flem Bjørshol, Vidars sideback, som fikk prisen som «Vidars beste» denne gang – uten at han var klar over det etter kampen.

— Vi var best før pause, men mistet initiativet i 2. omgang.

Vidar tok ledelsen like etter sidebytte. Vetle Myhre kom igjennom gjestenes forsvar og leverte en glimrende pasning til Geir Andre Herrem som headet utagbart i nettet. Utlikningen til

1-1 kom etter 64 minutter da Bjørnar Hove scoret på et langskudd. Når Florø holdt buret rent i 1. omgang så må keeperen Robert Winogrodzki få æren for det. Han holdt utvilsomt gjestene inne i kampen. Vidars største sjanse kom da Geir Andre Herrem etter 32 minutter slapp forbi forsvaret, men istedet for å score selv forsøkte han overraskende nok med en pasning til en medspiller. I sluttsekundene av kampen hadde Florø en mini-kanonade mot Vidar-buret, uten at det ble mål av det. Dermed topper Florø fortsatt tabellen, med Vidar to poeng bak på andre plass.