TRIVES SOM FISKEN I VANNET: Bård Borgersen har det bra i Start. Etter torsdagens økt på treningssenteret Spicheren ga han klart uttrykk for at fotball-livet smiler om dagen.(Foto: ØYVIND BRENNE)

— Jeg definerer meg selv som frisk som en fisk. Jeg trener mer enn før, tåler det og kjenner meg hundre prosent, sier Borgersen til Fædrelandsvennen.

Midtstopperen fikk en smell i menisken i debutkampen mot Fredrikstad for snart tre uker siden, og ordet operasjon ble nevnt i Start-miljøet. Borgersen fikk imidlertid positive tilbakemeldinger fra det medisinske apparatet. Det er oppløftende for spilleren som hele fire ganger har slått opp den alvorlige kneskaden han pådro seg høsten 2002. — Alt så greit ut på bildene, så jeg gjør ikke noe mer med den saken. Vi spiller mye på tøft underlag i Sørlandshallen. Det skaper ekstra belastning, men jeg takler det, sier Borgersen,

Proff innstilling

Starts fysioterapeut Rune Magnussen roser 32-åringens innstilling.

— Bård er flink. Han trener uten at jeg må sjekke at han gjør det han skal. Han er ikke typen som sitter på sofaen hjemme og spiser Grandiosa mens han venter på at muskulaturen skal bli bra, sier Magnussen.

— Tror du han klarer å gjennomføre en hel sesong?

— Ja, det er jeg ikke redd for at han ikke skal klare. Bård er ikke hindret av gamle skader, sier Magnussen.

Vil bli bedre

Det tror ikke spilleren selv heller. Bård Borgersen har nemlig følgende ambisjon for sesongen 2005:

— Jeg skal bli bedre.

Men landslagsspill tenker ikke kraftkaren fra Vågsbygd på.

— Skaden ødela nok mye av landslagsbiten for meg. Nå tenker jeg ikke på det. Jeg har tiltro til landslagssjef Åge Hareide og de gutta der. De tar ut de beste spillerne, sier Borgersen, som står bokført med fem kamper og to scoringer for Norge.

Lørdag regner han med å starte når Molde kommer på besøk til Kristiansand.