Lillestrøm-keeper Heinz Müllers agent kunne mandag ettermiddag fortelle Aftenposten.no at han drar med Müller til England for å forhandle med en klubb i den engelske Mesterskapsserien, nivået under Premier League.

— Jeg kan ikke fortelle deg hvilken klubb, men det er en klubb i Mesterskapsserien. Så får vi se hva som skjer, sier agent Rainer Stork.

Ifølge RB.no er det Barnsley det er snakk om.

LSK bekrefter

Lillestrøms manager Jan Åge Fjørtoft kunne bekrefte at klubben har mottatt bud.

- Det var for lavt, men det la jeg til da jeg svarte klubben, forteller Fjørtoft til Aftenposten.no.

Müllers kontrakt går ut i desember, og Fjørtoft ville hverken si hvilken klubb det som er interessert, eller hvor store summer det var snakk om. LSK er heller ikke helt forberedt på å gi slipp på den tyske keepere.

— Om vi skal selge han er noe vi får vurdere, men det blir ikke til det budet, det var for lavt, sier Fjørtoft.

Drar mandag kveld

Müller og agent Stort befinner seg nå i Frankfurt, og drar derfra mandag kveld for å se på forholdene i den ikke navngitte klubben.

— Vi flyr fra Frankfurt i kveld. Så vet vi mer i morgen, fortalte agenten mandag formiddag.

Storm rundt Müller

Det har stormet rundt den tyske keeperen den siste tiden. Müller fikk et voldsomt medieoppstyr da han traff Geir Ludvig Fevang i ansiktet med kneet. Målvakten fikk da to kampers karantene, Start-spilleren fikk brudd i ansiktet.

Om det er denne hendelsen som har gitt han engelskmennenes oppmerksomhet vites ikke, men nå kan han altså være på vei vekk fra Lillestrøm.

Müller spilte sist i LSK-buret mot Bærum i cupen, da karantenen ikke gjelder i cupkamper. Mot Sandefjord sonet han sin første kamp, og dermed kan oppgjøret mot 2. divisjonslaget Bærum vise seg å bli hans siste kamp i norsk fotball.