ALFHEIM: Kent-Are Antonsen har festet grep om venstrebacken i TIL, men har måttet finne seg i og starte på benken i de to siste seriekampene. I 1-1-seieren mot Hønefoss kom han inn etter pause for William Frantzen.

— Det er en blanding av at de andre guttene har fortjent sjansen (Lasse Nilsen og William Frantzen red.anm.) og at jeg har gått litt i den fellen at jeg har spilt og trent med en vond ankel. Jeg har kanskje til tider vært litt småsløv og umotivert, men har vel innsett nå at jeg må spille med litt vondt ut denne sesongen, sier Kent-Are Antonsen.

To måneder

19-åringen fra Storsteinnes avslører nå at han risikerer opp til to måneder på sidelinjen etter sesongsslutt.

— Ja, jeg kommer til å operere rett etter sesongen og da er jeg ute i fem-åtte uker, så det bli krykke og sofakroken på meg til jul, sier Antonsen.

Men han er villig til å trosse smertene og håper å være tilbake i startelleveren mot Alta førstkommende søndag.— Det er vondt i venstre kneet når jeg skyter og slår langpasninger, men det blir gradvis verre utover, men jeg er innstilt på å bidra ut sesongen. Det er ikke sånn at jeg ikke klarer å spille med den skaden, sier hardhausen.

— Jeg håper at det jeg visste trenerne i dag og det jeg skal vise dem på treningen den neste uken, at jeg skal ha den plassen uansett, legger han til.

- For mye slurv

Antonsen var naturlig nok ikke fornøyd med 1-1 hjemme mot Hønefoss.

— Jeg sitter igjen med en følelse av at vi skulle ha vunnet og burde ha vunnet denne kampen. Jeg synes vi skulle ha tort å holde ballen mer i laget, heller tatt og vridd spillet en ekstra gang og vært mer tålmodig i oppbygningen av spillet. Vi stresset alt for mye i siste tredel av banen, sier Antonsen.

Lagkamerat Magnus Andersen er enig.— Ja, vi ble litt for oppjaget i spillet og var ikke tålmodige nok. Det skal vi rette på til neste kamp.

Da møter TIL Andersens gamle lagkamerater i Alta IF borte i Finnmarkshallen.

— Vi er klart til å reise opp dit å gi de litt juling, sier Antonsen.

— Vi skal opp dit å gjøre jobben og ta med oss tre poeng, sier Andersen selvsikkert.