LØRENSKOG — DRAGONS 5-1: Lørdag ble det klart at MichaelSmithurst og Jonas Norgren ikke lenger skulle lede Dragons, av hensyn til klubbens ubalanserte økonomi.

Rune Gulliksen overtok treneransvaret, og i dag startet den tøffe jobben, da Dragons tapte 1-5 i Lørenskog.

Dragenes ferske hovedtrener sutrer ikke etter firemålstapet.

— Jeg synes vi gjør en del ting som er ganske bra i dag. Det er lenge siden vi har vært her og Lørenskog har skapt så lite sjanser. Vanligvis har de 45-50 skudd på mål, i dag har de 33, forklarer Gulliksen.

Resultatet teller

Dragenes nye sjef forstår allikevel at det ikke er skuddstatistikk, men scoringer og poengfangst, som betyr alt i hockey.

— Det er resultatet som teller, og det er noen momenter Lørenskog er bedre enn oss på. Derfor vinner de, sier Gulliksen.

Engelin ga tapt

Schmidt, Skadsdammen, Hillestad, Martz og Lystad Jacobsen utgjorde en lang fraværsliste hos Dragons. I tillegg valgte Gulliksen reservemålvakt Jesper Engelin foran Tommy Johansen. Etter åtte minutter ble Engelin overlistet for første gang.

Christopher Henriksen satte inn 1-0, før Mads Hansen utliknet for Dragons tidlig i andre periode.

Etter halvspilt kamp eksploderte hjemmelaget i Lørenskog ishall, og puckene begynte å renne forbi Engelin.

Først gjorde Knut Henrik Spets 2-1, så la Mats Frøshaug på til 3-1, før James Sixsmith styrte inn 4-1 sekunder før periodens slutt.

Tredje periode ble en transportetappe for vertene, og Christopher Henriksen fikk æren av å fastsette sluttresultatet til 5-1 for hjemmelaget.

Torsdag reiser Gulliksen og Dragons til Tønsberg, før et par hjemmekamper venter de gule og blå.