Det er avisen Fastighetsvärlden som melder at Zlatan Ibrahimovic nok en gang velger å åpne lommeboka for en eiendom på svensk jord.

Det er den gamle kirka Elimkyrkan i Stockholm som den svenske superstjernen nå har betalt 110 millioner kroner for.

Eneste eiendom i Zlatans navn

Ifølge avisen var det eiendomsselskapet Pestolla, som er eid av Zlatans mor Jurka Gravic, som kjøpte den gamle kirken for 43 millioner svenske kroner i 2012. Nå er kirken totalrenovert, og dermed velger "Ibra" å gi over 100 millioner for bygget som stammer fra 1800-tallet.

Avisen skriver at dette er den eneste eiendommen i Sverige som står i Zltan Ibrahimovic´ eget navn. Kirken skal være på 244 kvadratmeter.

PSG-stjernen er kjent for å være ivrig på boligmarkedet. Ifølge Expressen kjøpte han i april 2012 tomt i Årefjellet i Sverige, hvor det det bygges en luksusvilla på 127 kvadratmeter.

Ønsker å bo i Stockholm

Samme avis skrev tidligere i år at Zlatan har solgt sitt 13 rom store hus i Malmö til ishockeystjernen Carl Söderberg. Prisen for herligheten: 30 millioner.

Ifølge Fastighetsvärlden har Zlatan uttalt til flere aviser at han ser på Stockholm som et ønsket bosted i stedet for hjemstedet Malmö, når en gang den eventyrlige fotballkarrieren er over.

— Jeg vil at barna mine skal lære seg den svenske tradisjonen. De skal få kjenne hvordan det er å bo i Sverige. De har bodd i utlandet i hele livet sitt, og jeg vil at de skal ta del i det svenske samfunnet. Maten, historien. At de skal omgås svenske mennesker, har svensken uttalt ifølge Dagbladet.

Zlatan scoret sju mål på sju kamper i Ligue 1 for Paris Saint Germain denne sesongen, senest ett mål i 4-1-seieren over St. Etienne søndag kveld.