BLOGG: Sist kamp mot Viking var vi solide og slapp Viking til få sjanser. Dette ønsker vi å bygge videre på i dag mot FKH. Offensivt var vi ikke helt fornøyde og håper å kunne skape litt mer i dag.

Forsvarskrise?

Pepa, Decamps og Aanestad er alle ute med skader. Mot Haugesund spiller ingen av dem, kanskje ikke mot Odd heller. Vi håper at i hvert fall to blir klare.

Dette betyr at noen spillere må spille i uvante posisjoner. I Sandnes Ulf har vi ikke ressurser ennå til å ha dobbel dekning på alle plasser. Selv om vi har en bredere tropp i år. Sola spilte stort på en noe uvant stopperplass mot Viking. Selv blir jeg å finne på høyreback, igjen. Det blir uvante arbeidsoppgaver for min del (offside og lignende). Håper det går greit.

Selv om vi er en del nye bak der, har fortsatt et slagkraftig lag. FKH har slitt i treningskampene så langt, men med Tippeligaen en uke unna kommer de sikkert til gi bånn gass. Ikke lett å møte et heltent Haugesund-lag.

Uka som har gått

Vi trener for tiden på Øksnevad. Der har Steven Lennon slitt med allergi. Dagbladet og Aftenbladet har omtalt en tårevåt Lennon, som sliter med hestene og gresset der ute. På laget har han blitt kjørt litt av gutta for sine medieoppslag.

bilde1.JPG Foto: Aksel Skjølsvik

På bildet til venstre prøver han å forsvare seg med å dramatisere hvor ille det egentlig var.I går var mange på laget på Stavanger Oilers-kamp. Seier og en god ramme rundt kampen var morsomt. Tore Christiansen ville vise meg hvordan de hadde det. Kjempefasiliteter!

bilde2.JPG Foto: Aksel Skjølsvik

Sønnen min Brage (t.v.) fikk autografer og kølle. Tusen takk! Vi snakkes om en drøy uke. Prøv klubbens kampanje asleringer på sandnesulf.no.