FRA BLÅTT TIL GULT:  Martin Ørnskov i Brøndby-drakten på sin nye hjemmebane, Brøndby stadion.  FRA BLÅTT TIL GULT:  Martin Ørnskov i Brøndby-drakten på sin nye hjemmebane, Brøndby stadion.  Foto: Brøndby.com

Nå er Ørnskov blitt gul

Kan få sin Brøndby-debut søndag.

Med drakt nummer 6 ble Martin Ørnskov i går presentert som Brøndby-spiller, etter å ha bestått legesjekken hos den tidligere, danske toppklubben.

Onsdag trener han med sine nye lagkamerater for første gang, og kan allerede søndag få sin debut, i hjemmekampen mot Vestsjælland.

Brøndby har slitt med store økonomiske og sportslige problemer de siste årene, og har havnet helt i skyggen av FC København. Men det er tegn til lysning – og kanskje bidrar Ørnskov til at klatringen kan fortsette:

— Jeg er i kampform og klar til å gå inn på treningen med full gass. Det gjelder også kamper, i alle fall hvis trener Thomas Frank har bruk for meg og mener at jeg er klar for det. Men uansett skal det nok bli kamper på meg, når tiden er den rette. I første omgang er det viktig for meg å bli kjent med mine nye lagkamerater, både på og utenfor banen , sier Ørnskov til Brøndbys hjemmeside.