STRYN-AALESUND 1-3:

— Det var en fantastisk laginnsats av Stryn. Det viktigste i cupen er alltid å gå videre, så jeg er fornøyd sånn sett, sier Harald Aabrekk.

Vi fulgte alle de lokale lagene:

Stryn - AaFK 1-3

Brattvåg - Molde 0-2

Spjelkavik - Træff 0-1

— Jeg er utrolig godt fornøyd med laget, vi klarte å gi dem kamp så lenge som mulig og gi publikum spenning, sier Stryn-trener Johann Sigurdsson.

AaFK måtte slite før det løsnet mot 3. divisjonslaget Stryn, men det endte tilslutt med 3-1 og avansement. Foto: OLAV STANDAL TANGEN

AaFK fikk en verst tenkelig start allerede etter to minutter på Stryn stadion. Etter en høy ball inn i feltet tapte AaFK-spillerne duell på duell, og Mads Wie satte ballen i mål fra rundt fem meter. Noen minutter senere trodde bortelaget de hadde utlignet, men dommeren annullerte for offside etter et innlegg fra kanten.Etter 13 minutter utlignet AaFK ved Oddbjørn Lie. Forsvarsspilleren fikk ballen i beina etter en AaFK-corner

og satte den i mål bak en sjanseløs Stryn-keeper.

Sjansesløsing

AaFK fortsatte å trykke 3.-divisjonslaget bakover i banen, men slet med å få uttelling på sjansene sine.

Både Michael Barrantes og Leke James hadde store nok sjanser til å sende laget i ledelsen, men lagene gikk til pause med 1-1 på Stryn stadion.

2. omgang fortsatt på samme måte som før pause. AaFK trykket på og kunne tatt ledelsen da James la ut 45 grader til Barrantes, men en av hjemmelagets spillere ofret seg og blokkerte skuddet.

Nesten havveis ut i omgangen gikk AaFK opp i ledelsen ved Mustafa Abdellaoue. AaFK-spisen sneik seg inn på bakeste stolpe og fikk satt et innlegg fra Barrantes i mål.

Ti minutter før slutt satte Peter Orry Larsen inn 3-1. Han fikk en enkel oppgave alene mot keeper fra skrått hold og da var kampen avgjort.

Helt mot slutten av kampen fikk Stryn en sjanse etter en corner, men to Stryn-spillere gikk etter samme ballen og den gikk utenfor. Dermed endte det 3-1 til AaFK.