ULLEVAAL (Aftenposten): Etter å ha slått Lillestrøm hjemme på Ullevaal ble det snakket om gulljakt i Vålerenga. Etter det har Oslo-klubben spilt fire seriekamper. Resultat: Èn seier og fire tap.mer fasong over Vålerenga.

Vålerenga var svært svake før pause mot Molde, litt bedre i den andre om gangen, men totalinntrykket var dårlig. Trener Kjetil Rekdal trengte også tid for å bearbeide inntrykket. Først 38 minutter etter kampslutt kom han til journalistene i intervjusonen.

Skandale

— Førsteomgangen var totalt skandale, det var helt elendig. Null energi, det var null, null, null. Det var to-tre mann som var tilstede og det er for lite. Der taper vi kampen. Molde forsvarte seg godt, men vi klarte å skape litt i andreomgang. Da var det litt mer trøkk og fres over oss. Men jeg er veldig skuffet.

Molde vant kampen etter scoring av Per Egil Flo etter 13 minutter. Men etter garderobepraten ble det litt mer fasong over hjemmelaget.

— Hva jeg sa trenger jeg ikke å gå inn på her. Det var ikke så mye spesielt. Bare et par ting som vi kunne åpne opp Molde på. Som vi vet er det vanskelig å spille seg gjennom et lag som ligger nesten i egen 16-meter, de gjorde det ihvertfall etter 1-0. Da må du ha balltempo og kreativitet og komme til innlegg. Det klart vi for sjelden.

Rekdal ville ikke skylde på varmen på Ullevaal. Kampen ble spilt i 25 varmegrader og en gang i hver omgang var det drikkepause for de 22 spillerne på banen.

Gull blir tull?

— Det var ikke noe varmere for oss enn for Molde. Det vil ihvertfall være en fryktelig billig unnskyldning.

- Etter å ha slått Lillestrøm her i slutten av juli ble det snakket om gull. Dere har tapt tre av de fire kampene. Er det slik at gullsnakk er tullsnakk?

— Når du ligger seks poeng bak ligalederen, og det er igjen 12-13 kamper, kan du ikke si at det ikke er mulig. Men vi har ikke hatt noe fokus på det i det hele tatt, vi har sagt at vi skal bli bedre enn i fjor. Vi har ligget blant de to-tre fire beste hele tiden.

Vålerenga ligger nå på fjerdeplass. Ett peong bak Viking og ett foran Odd.

— Hvis vi skal ta tredjeplassen, som vi kjemper med ganske mange om, må vi opp i ringa!