STAVANGER OILERS — OCELARI TRINEC 4-1

STAVANGER (aftenbladet.no): - De rundspilte oss i store deler av kampen og var rett og slett mye bedre enn oss, sier Klesla til Aftenbladet.

Med 659 kamper i NHL, og en fortid i Columbus Blue Jackets og Phoenix Coyotes, er Klesla den store stjernespilleren på det tsjekkiske storlaget. Torsdag kveld klarte verken han eller de andre Trinec-spillerne å matche Oilers' imponerende innsats.

— Jeg er ikke overrasket over at Stavanger var så gode. Vi møtte dem i fjor og da var de også gode. De er veldig disiplinerte og flinke til å følge systemet de spiller. Derfor er det veldig vanskelig å spille mot dem. Spesielt i nøytral sone gjorde de det vanskelig for oss, sier Klesla.

Han legger ikke skjul på at den første gruppespillkampen kommer tidlig for det tsjekkiske laget.

— Vi er fortsatt i oppkjøringsmodus og det en fordel å starte med hjemmekamper. Likevel hadde Oilers mye mer vilje enn oss og vi kan ikke bruke datoen som en unnskyldning for at vi ikke jobbet hardt nok, sier 33-åringen.

Trinec-trener, Jiri Kalous, var skuffet over det laget hans presterte i DNB Arena, men heller ikke han var overrasket over prestasjonen til Oilers.

— Nei, vi visste Oilers var gode. Som forventet var de veldig disiplinerte. Jeg vet at de kun har fått inn tre nye spillere fra forrige sesong og det var tydelig at de er et veldig samspilt lag, sier Kalous.

Allerede lørdag skal Trinec spille en ny kamp i CHL. Da venter det finske storlaget Kalpa på bortebane.

— Det er en kamp vi må vinne om vi skal gå videre. Taper vi den blir det veldig tøft. Jeg tror vi må vinne alle de tre neste kampene for å gå videre, men spiller vi som i dag er vi sjanseløse, sier Klesla.

Trener Kalous har fortsatt tro på at tsjekkerne skal komme seg videre fra gruppespillet.

— Det er veldig viktig for oss å gjøre det bra i denne turneringen. Vi trenger internasjonal matching og elsker slike kamper, men skal vi henge med må vi spille mye bedre enn vi gjorde i dag, sier han.