Cardiff, ledet av Ole Gunnar Solskjær, var klare favoritter da de fikk besøk av Huddersfield i Championship. Et favorittstempel laget skulle innfri. To mål av Kenwyne Jones sørget for at vertene vant 3-1. Huddersfield kom fra et fælt 0-4-tap hjemme mot Bournemouth i serieåpningen. Det var nok til at manager Mark Robins fikk sparken. Men managerbyttet ga ingen umiddelbar effekt.

Etter 28 minutter sendte Peter Wittingham vertene i ledelsen. Midtbanespilleren fikk ballen like utenfor straffefeltet, før han sendte den i mål nede ved stolperoten.

Scoret igjen

Seks minutter senere sørget storvokste Kenwyne Jones for å doble ledelsen. Angriperen, som også scoret Cardiffs mål da det endte 1-1 mot Blackburn i serieåpningen, brukte to forsøk på å få ballen i mål etter et innlegg fra høyreback John Brayford.

Cardiff så ut til å kunne gå i garderoben med en trygg ledelse. Men nær tre minutter på overtid i 1. omgang tente Huddersfield håpet etter et hjørnespark, da Murray Wallace fikk kjempet ballen i mål.

Dæhli-assist

Ti minutter etter pause vartet Mats Møller Dæhli opp med et herlig innlegg, etter at et skudd hadde blitt blokkert. Nordmannens innlegg fant veien til Jones, som med sitt andre mål for dagen sørget for at laget igjen ledet med to mål.

Ni minutter før full tid kom Magnus Wolff Eikrem inn for Cardiff, da han erstattet Dæhli.

Med fire poeng på to kamper har Solskjær og co. fått en god start i Championship. I tillegg tok laget seg videre i ligacupen.

I neste kamp, som spilles neste lørdag, venter nå Uwe Röslers Wigan på hjemmebane for Cardiff.

Slik stilte Solskjær (4-4-2): David Marshall — John Brayford, Mark Hudson, Mark Connolly, Fabio - Gudio Burgstaller (Aaron Gunnarsson fra 55.), Tom Akinyemi, Peter Wittingham, Mats Møller Dæhli (Magnus Wolff Eikrem fra 81.) - Adam Le Fondre, Kenwyne Jones (Javi Guerra fra 68.).