Fjoråret var katastrofe etter fire serierunder. Det har vi så vidt glemt nå. Vi fryktet alle at det skulle starte på samme måte i år, for det sniker seg alltid inn en slik tanke. De tankene tenker vi ikke lenger. For en sesongåpning vi har fått. For en Glimt-supporter er dette som paradis, så ærlig må man være.

2-0 mot Sogndal. Bang! Enkelt og greit, ikke noe hokus pokus. Vi skulle ta tre poeng i den kampen, men man vet jo aldri med Glimt. 1-1 mot Lillestrøm var et greit resultat. Vi kan ikke klage over det. Og så kom Stabæk på besøk, og jammen meg vant vi ikke den også, hele 3-1. Bang igjen!

Tre deilige runder , sju meget smakfulle poeng, nesten som den saftigste burgeren på den mest fantasiske restaurant. Kamp nummer fire, mot Brann i Bergen, med nystemten midt i trynet, den tapte vi. Nystemten ble dessverre for sterk kost for oss. Applaus til nystemten.

Men nå kommer moldenserne til byen. Laget med kanskje det lekreste mannskapet i hele Tippeligaen. Det kryr av gode spillere der. De har en trener som har spilt på verdens beste lag mot noen av verdens beste lag, og vært til tider en av de beste spillerene på det nivået. Jeg bøyer meg i støvet for den herremannen.

Og nå har de i tillegg signert en spiller som har vært på samme nivået, det synes jeg er imponerende. Eidur Gudjohnsen er selvfølgelig mannen jeg snakker om. For de som ikke skjønte hvem den første personen jeg pratet om, så var det selvfølgelig Ole Gunnar Solskjær. Ingen er vel så tette i pappen at de ikke skjønte det. Nå skal jeg være litt forsiktig, men jeg har vel et poeng?

Uansett, Molde kommer til Myra. Myra tar i mot Molde. Jeg gleder meg til den lille festen. For fest blir det. Et lag med massevis av stjerner og et lag med masse lovende gutter. For nok om stjernene fra Molde, jeg trekker heller fram våre egne.

Mathias Normann blant annet, en gutt jeg har stor tro på. Pen på håret og solariumsbrun, akkurat slik dagens fotballspillere er. Men det er jo veldig lite relevant. Det er ikke det jeg ser, for jeg ser en helt fantastisk fotballspiller. Overblikk og ro. Teknisk begavet. Jeg kan nevne egenskaper i fleng, for det har han.

Jeg gleder meg til søndag! Bare kom med det Molde, jeg er klar og resten av gutta er klare. Jeg sender gjerne hjem de gamle heltene med null poeng i lomma.