BRANN — BÆRUM 2-2

BRANN STADION (bt.no): I Branns neste kamp skal de til nedrykkstruede Nest på Sotra. For sotrastrilene er premissene klare: Skal de overleve i 1. divisjon, må de slå Brann. Branns inngang til kampen, avgjøres av kampen mellom Sogndal og Kristiansund onsdag. Tar Kristiansund poeng i Sogn, må Brann aller helst vinne på Ågotnes for å opprettholde initiativet i opprykkskampen.

Sentral blir uansett Steffen Lie Skålevik, mannen som sendte Brann i ledelsen med et presist hodestøt mot Bærum mandag kveld.

foto
TUNG KVELD: Det ble bare 2-2 mot Bærum for Steffen Lie Skålevik og Kasper Skaanes mandag kveld. Foto: Astrid M. Nordhaug, Digitalsport

— Vi må prøve å ta dem der ute. Det blir et opprykk og et nedrykk i samme sesong, sikkert. Vi må bare prøve å slå dem der ute, men det blir ikke enkelt!Skålevik var ingen tilfreds mann etter 2-2 på Stadion mot Bærum. Selv om det hele åpnet godt.

— Jeg har tatt så mange løp og brent så mange sjanser, at det var deilig å score på den sjansen. Men likevel er jeg skuffet. Hjemme mot Bærum skal det bli seier.

Skålevik har selv vært med på å spolere Brann-fester i år. Han var sentral på Nest-laget som klarte uavgjort på Stadion 16. mai.

— Jeg husker da vi var her med Nest. Vi var så tent at vi hadde lyst til å springe oss til døde. Den innstillingen hadde nok Bærum, også. Vi har vært dårlig i perioden før pause i de siste kampene, og slik var det denne gangen, også. Dette var ikke godt nok.

Skålevik hadde flere muligheter til å punktere kampen før pause mandag, men mottakene satt ikke helt.

— Dårlig touch, jeg har vært rusten i touchen i hele høst, egentlig. Nei, det er bare å øve, smiler han.

Vadim Demidov skal denne uken gjøre det han kan for å bli frisk til Nest-kampen, etter at han måtte ut i pausen mot Bærum. Azar Karadas reiser derimot som turist til vakre Sotra - han pådro seg karantene med det gule kortet han fikk i sluttsekundene.