BRANN — SARPSBORG 08 2-1

Brann fikk tidlig gode meldinger fra Tromsø, der vertene hadde tatt en tidlig 2-0-ledelse over Odd.

Dermed kunne spillerne senke skuldrene og med ett løsnet det også foran over 17.000 trofaste på Brann Stadion. Erik Huseklepp spilte sin siste kamp i Brann-drakten og virket frisk i både hode og bein. Han kom flere ganger ned på kanten og serverte farlige innlegg.

Ett av dem fant Jakob Orlovs hode inne i feltet og ballen dalte i mål bak Sarpsborg-målvakt Anders Kristiansen.

Hjemmelaget fortsatte å dominere banespillet og slapp ikke Sarpsborg så altfor ofte til framover.

Færøyingens første

Like før pause roet Gilli Rolantsson det som måtte være igjen av nerver da han doblet ledelsen til 2-0. Spilleren fra Færøyene fikk to muligheter før han klarte å skru ballen i mål.

Etter sidebytte fortsatt Brann-dominansen og etter 71 minutter forlot Huseklepp banen til trampeklapp etter over 300 kamper for de helrøde.

– Det er nok noe som kommer til å sette seg etter hvert. Det har ikke gått opp for meg ennå at dette er den siste kampen. Flott å avslutte med en seier. En fantastisk avslutning. Kunne ikke bedt om en bedre avskjed, sa Huseklepp til TV 2. ## Trøstemål

Årets målvakt Piotr Leciejewski hadde lite å gjøre utover i kampen og hadde stor kontroll på det som skjedde, men virket veldig klønete da han måtte gi tapt for Patrick Mortensen flere minutter på overtid.

Brann-trener Lars Arne Nilsen fikk for øvrig før kampen prisen som årets trener.

– Fantastisk kjekt å få sølv til slutt. Det skal bli kjekt for oss å reise ut i Europa for å representere både klubben og byen, sa Nilsen.

Også stopperen Vadim Demidov spilte sin siste kamp for klubben. Han vet ennå ikke helt hvor veien går videre. (©NTB)