MK – Start 2 3-3 : Tøffe dueller, spektakulære mål og drøssevis med målsjanser. Man kunne nesten ikke kreve noen seierherre i 3-3-bataljen mellom MK og Start i Idrettsparken mandag kveld.

— Det er klart det er surt å tape når vi leder med to mål. Men det er litt typisk oss i årets sesong, mener en oppgitt MK-trener Peer Danefeld.

Han har nettopp svelget poengtap for erkefienden Start 2, etter å ha ledet komfortabelt 3-1 helt til slutten av kampen.

Men i stedet for at Wilhelm Pepa satte spikeren i kista, alene med Start-keeper Tommy Runar, kontret gjestene inn 3-2 ved innbytter Kevin Vigebo.

Bare to minutter før full tid stormet Tommy Runar opp på en corner, og bredsidet inn utlikningen.

De av tilskuerne i Mandal som ikke var i fullstendig sjokk over prestasjonen, applauderte scoringen.

- Det var mitt første mål som keeper, ja, gliste Runar etter kampen. Særdeles fornøyd med målet.

— Vi gjorde en god førsteomgang, og det er sterkt å hente inn ledelsen mot slutten av kampen. Dette var et bevis på at vi kan reise oss og stå på selv om det butter mot, mener han.

(Artikkelen fortsetter)

Her har Tommy Runar akkurat utlignet for Start 2 og sikret poengdeling. (Foto: Jan-Erik Stiland)

Start åpnet kampen desidert best, og burde avgjort det hele før hvilen. Aram Khalili gjorde 1-0 allerede etter ett minutt, men gjestene fra Kristiansand klarte aldri å følge opp den gode starten. I stedet klarer Tor Olve Fagnastøl å stange inn utlikning før pause.

— Jeg er selvfølgelig ikke misfornøyd med uavgjort etter å ha ligget under med to mål. Samtidig burde vi drept kampen før pause med alle de sjansene vi hadde, mener Start-trener Geir Åge Olsen.

- Klart han er fornøyd. Vi ledet med to mål og hadde seieren i lommen , skyter Danefeld inn, idet han passerer Olsen utenfor garderoben.

Fagnastøl gjorde også 3-1, denne gangen på straffe. Mens Ole Marius Gundersen smalt inn 2-1 på et herlig langskudd som Tommy Runar ikke hadde mulighet til å nå.

Kampfakta:

MK – Start 2 3-3

Mål: 0-1 Aram Khalili (1), 1-1 Tor Olve Fagnastøl (29), 2-1 Ole Marius Gundersen (63), 3-1 Fagnastøl (str., 77), 3-2 Kevin Vigebo (80), 3-3 Tommy Runar (90)

Gult kort: Jarle Fjellstad og Omar Sigurdsson, MK.

Tilskuere: 397

Dommer: Thor Håversen, Solbygg