Det ble satt i gang kronerulling i Sandefjord for å hente inn 26-åringen til klubben i mars. Spissen, som har bøttet inn mål i 2. divisjon de siste sesongene, skulle løse de offensive problemene til klubben.

– Markus er en naturlig målscorer. Han er litt sånn sjelden vare. Han er bra med begge beina, og så er har akkurat passe egoistisk i forhold til det å avslutte, og ta ansvar selv, sa Bohinen til klubbens hjemmeside like før overgangen var i boks.

Naglestad har slitt en del med skader i år, og står bare bokført med én kamp fra start og fem innhopp.

Nå har partene bestemt seg for å skille lag. Det bekrefter Sandefjord på sin hjemmeside.

«Både SF og Markus har kommet til fram til at terminering nå er den riktige løsningen for begge parter. Markus ønsker mer spilletid på høyere nivå enn SF 2 og søker derfor nye muligheter», skriver klubben.

Naglestad har tidligere prøvespilt for Start (før 2016-sesongen, red.anm.), uten at det endte med kontrakt der.

Nå er det klart at Naglestad fortsetter karrieren i HamKam. Han har signert en kontrakt ut sesongen med klubben. Det melder HamKam på sin hjemmeside.

– Vi trengte generelt mer kvalitet i troppen og større konkurranse om plassene, spesielt framover i banen. Markus er en spiller som har bevist at han kan score mange mål på dette nivået. Vi styrker stallen kvalitetsmessig, sier styremedlem Kai Kristiansen.

HamKam topper 2. divisjon avd. 1.