HAUGESUND (fvn.no): Espen Knudsen har av mange blitt avskiltet etter flere mislykkede innhopp somback i Start — også i pressen.

Mot FK Haugesund søndag leverte midtstopperen en solid innsats i 90 minutter og blir belønnet med en sekser på Fædrelandsvennens spillerbørs - Starts beste spiller.

- Oi, det er utrolig gøy, det hadde jeg ikke trodd. Men i dag var det vanvittig gøy. Jeg synes Jesper og jeg klarer oss bra og Haugesund skaper ikke noe særlig synes jeg, så jeg synes det gikk bra , sier Knudsen.

Han vant dueller, hadde kontroll langs bakken og spiller mer langt mer autoritet og tyngde enn han gjør på høyrebacken, hvor han har prøvd seg i enkelte kamper. Men det er midtstopper han er og vil spille.

— Jeg prøver å vise meg fram for Knut og den gjengen der, så mye jeg kan, og det er jo perfekt å vise meg fram i eliteserien hvor jeg ønsker å spille så ofte som mulig.

- Hva sier kompisene dine nå som du storspiller?

— Hehe. De sier jeg er best sommidtstopper, og de vil vel ha meg der. De vil ikke ha meg tilbake utpå backen der, sier Knudsen og gliser.

Han får ros for sin innsats i Avni Pepa skadefravær, av kaptein Ole Martin Årst.

— Det er veldig positivt at han står fram på denne måten, og det trenger vi at folk gjør når vi får skader. Vi har en ikke altfor bred stall, så det er kjempepositivt,skryter Årst.

— Espen har ikke gjort seg bort i de tre kampene han har fåttmye spilletid i, og han kom bra fra det i dag, det er gøy for han. Han gjorde det han skal og det er vi fornøyd med, sier assistenttrener Frode Fredriksen.

Slik er Fædrelandsvennens spillerbørs fra Haugesund-kampen - er du enig?

Kenneth Høie 3

Brian Priske 4

Espen Knudsen 6 (Starts beste)

Jesper Mathisen 5

Rolf Daniel Vikstøl 4

Ernest Asante 4

Solomon Owello 4

Petter Bruer Hanssen 3

Christer Kleiven 3

Espen Hoff 5

Ole Martin Årst 4

Mads Stokkelien 3 (innbytter)