SHEFFIELD UNITED-FULHAM 1-1

John Arne Riise måtte ut med skade allerede etter ti minutter da Fulham kom tilbake mot Sheffield United og reddet omkamp i FA-cupen.

Den tidligere norske landslagsspilleren fikk ifølge BBC en strekk på baksiden av låret etter noen få minutter og ble erstattet av Ange-Freddy Plumain.

Gressmatta under søndagens 4.-rundekamp i FA-cupen var svært dårlig, og Riise skal ha fått skaden etter et taklingsforsøk.

Fulham har vært i elendig form den siste tiden, og etter 31 minutter fortsatte den svake trenden. Da lurte hjemmelagets Chris Porter seg fri mellom midtstopperparet Philippe Senderos og Aaron Hughes før han satte ballen i nettet.

Strengt rødt kort

1-0 sto seg også til pause, og etter hvilen fikk dommer Andre Marriner flere kontroversielle episoder å hanskes med.

Først viste han direkte rødt kort til Sheffields Michael Doyle.

Doyle og Chris David hadde nettopp vært i en luftduell og like etter gikk David i bakken etter noe som så ut som et spark. Fulham-spilleren ble liggende og vri seg, og Doyle måtte forlate banen.

Reprisen viste at kontakten ikke var all verden, og direkte rødt virket strengt.

Da det gjensto 20 minutter ble hjemmelaget etter alt å dømme snytt for straffe. Hughes var altfor sent inne i en duell med Ryan Flynn og tråkket på foten hans, men Marriner vinket spillet videre.

– Det var mer kontakt ved straffesituasjonen enn det røde kortet. Spillerne mine følte seg urettferdig behandlet, sa Sheffield United-manager Nigel Clough ifølge BBC etter kampen.

Bommet på åpent mål

Bare minutter senere utlignet typisk nok Hugo Rodallega med en kontant avslutning, noe som reddet omkamp i London.

Mot slutten presset Fulham kraftig på, men på en eller annen måte unngikk gjestene å score vinnermålet.

Først headet Senderos i tverrliggeren, og bare et par minutter før slutt bommet Darren Bent på nærmest åpent mål.

– Sheffield United ga alt de hadde og klarte å ta ledelsen. Vi var verken gode nok eller skapte nok. Det eneste positive vi kan ta med oss er at vi fortsatt er med i cupen og at de unge spillerne var gode, sa Fulham-manager René Meulensteen.

Lagene møtes igjen om halvannen ukes tid på Craven Cottage. (©NTB)