Mandag var Steffen Stegavik tilbake på gamle tomter og trente med sin tidligere klubb Elverum. Nå er det klart at trønderen er enig med klubben om en ettårskontrakt.

— Det er fint. Da kan vi konsentrere oss om å spille til helgen og forberede oss til sesongstarten neste måned, sier Stegavik til adressa.no.

Trønderen ble løst fra kontrakten med rumenske Baia Mare i sommer, og hadde håpet på å fortsette karrieren i utlandet. Men etter å ha ventet på tilbud fra en dansk klubb i en lengre periode turte han ikke la situasjonen stå uløst lenger.

LES OGSÅ: Håper Elverum-retur kan sende ham nærmere EM-spill

Kronerulling

Dermed var en Elverum-retur atter aktuelt – såfremt klubben klarte å få på plass eksterne sponsorer som kunne sørge for at Stegavik kunne fortsette livet som fulltidsproff.

Supporterklubben Taiga’n dro sågar i gang en kronerulling, og ga selv 40000 kroner for å få sin gamle helt hjem.

— Jeg er 110 prosent sikker på at dette går i orden, sa supporterleder Ola Norstrøm til adressa.no tidligere i uken.

Trenger sted å bo

Det fikk han altså rett i.

— Nå må jeg bare finne meg en plass å bo, men det går vel greit, sier Stegavik selv.

- Er det noen grunn til at kontrakten ikke varer lenger enn ett år?

— Neinei, jeg har alltid hatt ettårskontrakter i Elverum, jeg. Det er eksterne sponsorer som er involvert, så du kan ikke dra det så mye lenger enn det heller, sier playmakeren.

Denne helgen er han med og spiller i en treningsturnering på Tynset, hvor også Kolstad, Arendal og Haslum deltar.

— Det er artig å komme i gang igjen, selv om det alltid er rustent de første dagene. Det tar tid å bli kjent med lagkameratene, for jeg har tross alt bare trent tre håndballøkter med laget. Det er litt å hente på alt, sier Stegavik.