En av sommerens store overganger nærmer seg å bli en realitet.

Ryktene har gått lenge om at Manchester City ønsker å hente den belgiske landslagsspilleren Kevin De Bruyne til Etihad.

Det skjøt ytterligere fart fredag da 24-åringen satt på tribunen da hans tyske klubb Wolfsburg slo Schalke på hjemmebane. På tribunen skrev han autografer og stilte opp på bilder med fansen. I det som kan ha vært hans siste innsats for Wolfsburg.

Medisinsk test og middag i Manchester

Engelske Daily Mail presenterer en rekke bilder av belgieren som er på plass i Manchester.

Han landet i England lørdag, og skal så ha tatt den medisinske testen i Cheshire, sørvest for Manchester. Det er ventet en bekreftelse søndag.

ta88742f.jpg

Sammen med kjæresten Michele Lacroix ble De Bruyne avbildet på vei ut en restaurant i Manchester lørdag kveld.Bare bekreftelsen gjenstår før spilleren er Manchester Citys eiendom. Overgangssummen skal ifølge engelske medier ligge på rett i overkant av 50 millioner pund. Eller rundt 650 millioner kroner.

Fredag kveld bekreftet Wolfsburgs sportsdirektør Klaus Allofs at De Bruyne forsvinner.

— Vi sluttfører alt i kveld eller i morgen. De Bruyne er på vei til Manchester City. Jeg forklarte det på pressekonferansen, samtalene mellom klubbene er i gang, det har gått bra. Nå gjenstår bare detaljer, sa Allofs.

Nest dyreste overgang

Etter et mindre vellykket opphold i Chelsea, gikk han i januar 2014 til Wolfburg. Der har han storspilt, og kan nå bli den nest dyreste spilleren hentet til Premier League. Kun slått av Ángel Di Marías overgang til Manchester United i fjor.

City-manager Manuel Pellegrini har ikke kommentert saken utove rå si at han ikke kommenterer spillerlogistikk som ikke er bekreftet. Men kaptein Vincent Kompany skal ha uttalt at det vil være en flott signering av klubben.

Manchester City slo Watford 2-0 på Etihad lørdag.