MIDDLESBROUGH — LEEDS UNITED 3-0

Uwe Rösler og hans lag fikk det svært tøft mot opprykksjagende Middlesbrough. Leeds tapte 0-3 søndag.

David Nugent scoret allerede etter tre minutter. En snau halvtime senere scoret Giuseppe Bellusci selvmål.

Med ni minutter igjen av ordinær tid avgjorde Diego Fabbrini definitivt kampen da han la på til 3-0.

TAPTE STORT: Leeds-manager Uwe Rösler fortviler. Her under en tidligere kamp. Foto: Richard Lee / BPI / Digitalsport

Det sørget for Leeds' andre tap etter de første ni kampene i mesterskapsserien. På de ni kampene er det likevel blitt hele fem uavgjort.På stillingen 2-0 scoret Mirco Antenucci for Leeds. Scoringen ble først godkjent, men etter å ha konferert med assistentdommeren, ombestemte kamplederen seg og annullerte målet.

Leeds' eier Massimo Cellino var ikke fornøyd med 15.-plassen forrige sesong. Röslers sesongstart med 14.-plass og elleve poeng på ni kamper vil nok heller ikke imponere italieneren nevneverdig.

Middlesbrough står med 21 poeng, kun ett poeng bak ledende Brighton. Deretter følger fem lag med 15 poeng.