ALFHEIM: TIL møter formlaget Bærum borte i morgen, en tøff oppgave skal man tro TIL-trener Bård Flovik.

– Vi har forberedt oss godt som vanlig og forventer en tøff kamp mot et bra lag. Bærum har vunnet de tre siste kampene, er fulle av selvtillit og er ute etter å revansjere tapet mot oss 16. mai tidligere i år, så det blir ingen lett kamp, men vi tror og går for nok en seier, sier Bård Flovik til iTromsø.

– Viktig for oss

I 5-1-seieren hjemme mot TUIL i helgen fikk Zdenek Ondrasek 45 minutter i 2. omgang, men det er langt fra sikkert at tsjekkeren starter i morgen.

– Vi har ikke tatt ut noe lag, men Zdenek nærmer seg kampformen igjen. Han har vært ute lenge, men det er utrolig bra å ha han tilbake. Han er en flott fyr å ha med på trening og i garderoben og en god spiller. Zdenek har vært spydspissen vår, så får vi se hvordan vi disponerer laget, sier Flovik.

Blant annet har Jonas Johansen gjort sine saker meget godt som spiss i Ondraseks skadefravær.

– Jonas er en spiller som leverer målpoeng stort sett fra alle posisjoner han spiller i. Han er en meget anvendelig spiller og har scoret åtte mål i år og kommer til å score flere, så vi er veldig fornøyd med jobben Jonas har gjort, sier Flovik.

– En for lite

I de siste kampene har Simen Wangberg og Henrik Gjesdal gjort sine saker meget bra på stopperplass.

I helgen var kaptein Miika Koppinen tilbake, men ble henvist til benken.

Det samme kan skje igjen i dag.

– Miika er klar for å konkurrere om en plass i startelleveren. At vi har tre gode stoppere, er ikke et problem, det er egentlig mer en stopper for lite, enn en for mye. Henrik har glidd veldig fint inn i spillergruppa og har tatt de kravene vi har stilt til ham, samtidig har han sitt å jobbe med, men blir bedre og bedre. Miika er kapteinen vår og har vært veldig viktig for oss. Vi er først og fremst glad for å ha såpass mange friskmeldte spillere.

De fire som ikke er med til kampen er Lars Henrik Andreassen, Mikael Norø Ingebrigtsen, Elias Skogvoll og William Frantzen.