Det var ingen lett oppgave for Ullevålseter å være først i sporet. Han slet med å finne den riktige veien underveis, og at veien var blåst bort på deler av strekningen gjorde det ikke lettere for nordmannen.

Han ble tatt igjen av Robert Theuretzbacher som ligger på annenplass totalt, og som startet fire minutter bak. De to kjørte sammen i over ti mil, men Theuretzbacher kjørte veldig mye feil.

Derfor måtte Ullevålseter bruke mye tid på å komme på riktig spor mot slutten av etappen, og da han endelig var på rett vei, stoppet han opp. Det gjorde at Theuretzbacher kjørte forbi ham, men igjen valgte han feil retning, noe som gjorde at den norske lederen kom alene til mål også på den fjerde etappen.

— Jeg kom alene i mål, men har ikke vunnet mye i dag. Likevel har jeg en kjempegod følelse. Jeg føler meg bra, slo Ullevålseter fast etter at han var i mål på den krevende etappen.

Nå er utfordringen at esken med reservedeler til sykkelen ikke er kommet fram, og derfor har han ingen back up på sykkel, dersom noe skulle gå galt.

Den femte fartsprøven lørdag er på 225 kilometer fram til Laayoune, og deretter venter en transportetappe fram til Dakhla på 532 kilometer på nordmannen som altså fortsatt har en klar og sikker ledelse. (©NTB)