Etter torsdagens trekning i Europaligaen var Fenerbahçe-supporterne tidlig ute med å ønske Molde, Celtic og Ajax velkommen.

Men velkomsthilsenen var ikke særlig varm eller imøtekommende.

Det ble lagt ut en video av supporterne i aksjon under en hjemmekamp med teksten "welcome to hell."

Fredag fortsatte Twitter-feiden.

Iført supporterutstyr og poserende med kjøkkenkniv og øks forsøkte Fenerbahçe-supporterne å skremme Molde og Celtic i forkant av oppgjørene i Europaligaen.

Det ble møtt med humor. Både Fenerbahçe og Celtic har svært ivrige supportere, så det tok derfor ikke lang tid før Celtic-fansen svarte.

Hjulvisp og vaffeljern

Men framfor å true med våpen, la de ut bilder av seg selv iført drakt og med ulike husholdningsartikler under emneknaggen #ThatsNotAKnife.

Moldes ivrige supportergjeng kastet seg også inn i twitterduellen. Resultatet ble en hysterisk morsom bildeserie. (se nederst i saken.)

Eivind Aanes i Tornekrattet Øst har holdt på og flirt seg ihjel i hele dag.

— Fenerbahçe har nok en litt mer frenetisk supporter-gruppe enn de fleste. Det viser de på måten de ønsker oss velkommen, sier han.

Men Celtic og Molde svarte på tiltale.

— Vi måtte bare slenge oss på. Det viser at det går an å svare på dumme trusler med humor. Det er helt fantastisk og kjempemorsomt, sier han

Teit og barnslig

På spørsmål om han blir skremt av Fenerbahçe-supporternes framstøt på Twitter, svarer han:

— Nei, det stikk motsatte. Det kan virke som om fansen angrer litt også. Bildene vi har lagt ut har blitt retweetet av mange tyrkere som synes oppførselen til supporterne er teit og barnslig, sier Aanes.

Men han har ingen planer om å reise nedover til Tyrkia når Molde møter Fenerbahçe i Europaligaen.

— Nei, det vil jeg ikke. Det er farlig å gå med drakt i gatene der. Jeg har hørt om tilfeller hvor folk har blitt utsatt for vold. Man må være veldig forsiktig. Jeg tror ikke det er mange fra Molde som drar nedover dit, sier han.

Men det er mange som har tenkt seg til Skottland og Nederland når Molde møter Ronny Deilas Celtic og storklubben Ajax.

— Flere har allerede bestilt tur, og jeg tror det kommer til å bli kjempestemning, sier Aanes.

Han oppfordrer også alle Molde-supportere til å hive seg på twitterduellen med Fenerbahçe og Celtic.