KRISTIANSAND/ARENDAL: Med endringene i det norske seriesystemet, der fire 2. divisjonsavdelinger skal bli til to, skal hele 7 av de 14 lagene i avdeling ned i 3. divisjon. Etter 13 spilte kamper står Fløy med tre fattige poeng – og 12 tap. Selv om det er 39 poeng å spille om, er det 17 poeng opp til Strømsgodset 2 over streken på 7.-plass. Dermed skal det veldig mye til for at Fløy spiller i 2. divisjon også i 2017. ## Raknet mot slutten

Lørdag ble det en ny tøff kamp for øyboerne da de fikk besøk av Bærum. Det var en jevn kamp lenge før bæringene tok ledelsen midtveis i den 2. omgang. Mot slutten av kampen måtte Fløy satse offensivt for å få en utligning, men i stedet fikk de to mål imot. Dermed endte det med et 0-3-tap for Fløy.

Arendal utlignet på overtid

Arendal så ut til å gå mot sitt første tap for sesongen da de fikk besøk av Fram Larvik til toppoppgjør i 2. divisjon avdeling 4. Serieleder Arendal, som før kampen sto med 9-3-0 etter 12 kamper, lå under 0-1 til pause. Og Fram Larvik doblet ledelsen ved kristiansanderen Markus Naglestad tidlig i 2. omgang.

Men hvittrøyene fra Arendal hadde ingen planer om å gi seg av den grunn. Etter 62 minutter reduserte Wilhem Pepa til 1-2, og Arendal presset på for å få utligningen. Den måtte de vente på til langt på overtid da Tobias Olsvik fant nettmaskene – noe som utløste flotte jubelscener på Bjønnes stadion.

Det betyr at Arendal fortsatt leder avdelingen med 31 poeng, åtte poeng ned til Kvik Halden, Fram Larvik og Notodden på plassene bak.