Tidligere i dag skrev gt.se at IFK Göteborg er skeptiske til å gå inn i forhandlinger med Fredrik Ulvestad grunnet FIFA-granskingen av agenten Jim Solbakken. Saken ble også omtalt av VG.

— Vi vil ikke bli inndratt i noe som kan sette «blåhvitt» i et dårlig lys. Så enkelt er det, sa sportssjef i IFK Göteborg Mats Gren.

Da Gren snakket med Sunnmørsposten i slutten av oktober, fortalte Gren at han ikke hadde snakket med Ulvestad, men at han hadde «snakket med agenten hans». I dag understreker Gren at kontakten med Solbakken ble etablert før saken begynte å rulle i Norge,.

Men senere i kveld tok saken en ny vending da Rune Ulvestad, Fredriks far og rådgiver, benektet at Solbakken er midtbanespillerens agent.

— Fredrik har ingen avtale med Solbakken eller noen annen agent, sier pappa Ulvestad til GT.se.

— Jim har presentert navnet hans for en del klubber, men det finnes ikke noen avtale med ham. Fredrik vet at jeg har gode kontakter innen nordisk fotball, så det er ikke noe behov. Jeg kjenner mange her, fortsetter Ulvestad, som igjen understreker at det ikke finnes noe som binder Ulvestad til Solbakken.

Ulvestad forteller også at de ikke har mottatt noe konkret tilbud fra IFK Göteborg.