Borussia Dortmund var søndag tilbake på seierssporet etter tap i liga og mesterliga. På hjemmebane mot Stuttgart kunne vertene til slutt juble over 4-1-seier.

Gonzalo Castro sendte Dortmund i ledelsen allerede etter tre minutter. Samme mann la opp til Pierre-Emerick Aubameyangs 2-0-scoring 19 minutter inn i oppgjøret.

Daniel Didavi reduserte for gjestene fem minutter før pause, og ga fornyet håp til et Stuttgart-lag som har hatt en tøff start på sesongen med bare tre seire på de 13 første kampene.

20 minutter inn i annen omgang økte Dortmund ledelsen etter et selvmål av gjestenes Georg Niedermaier.

Aubameyangs fastsatte sluttresultatet til 4-1 da han scoret sitt annet for kvelden på overtid. 26-åringen er toppscorer i den tyske serien med 17 mål på 14 kamper.

Dortmund-kaptein Mats Hummels var ikke i startoppstillinga søndag. 26-åringen scoret selvmål da Dortmund tapte 1-3 for Hamburg forrige serierunde, i tillegg til at han lagde straffesparket som sikret Krasnodar 1-0-seier over tyskerne i europaligaen torsdag.

Bayern München leder den tyske serien med 40 poeng, åtte mer enn Dortmund. Stuttgart ligger tredje sist, og står med ti poeng etter 14 runder.