Chelsea-Paris S. Germain 2-2 (3-3 sammenlagt)

Svensken og hans lagkamerater i Paris St. Germain gikk videre til kvartfinalen i Champions League etter 120 minutter med drama på Stamford Bridge i London.

Franksmennene gikk videre på bortemålsregelen og det var enorme jubelscener blant spillerne etter kampen.

Zlatan Ibrahimovich ble utvist etter denne taklingen. Foto: Digitalsport

Men én mann var fortsatt sint. Zlatan Ibrahimovic som fikk et feilaktig rødt kort etter 31 minutters spill. Frispark? Ja. Men rødt kort? Utvilsomt ikke. Det var den unisone dommen. Men kampleder Björn Kuipers var av en annen oppfatning.— Jeg vet ikke om dommeren var sikker. Men han ser Chelsea-spillerne hoppe rundt. Jeg ble forbannet, innrømmer Zlatan da han snakket med Expressen på Stamford Bridge rundt midnatt norsk tid.

Skjønte ingenting

Han var naturlig nok uforstående til det røde kortet.

— Jeg skjønte ingenting. Jeg vet ikke om dommeren var sikker. Men han ser Chelseas spillere hoppe rundt. Jeg ble forbannet. Det skal ikke påvirke dommeren. Han skal vite hva han gjør og ha kontroll over situasjonen.

Expressens reporter ber Zlatan om å beskrive hva han følte der og da.

— Ja, hva tenker man ... Jeg vet ikke om jeg skal tenke mer på dommeren eller spillerne som hopper rundt og kring.

- Så du kampen i garderoben?

— Jeg fikk ikke sett hele kampen. Jeg ble kalt inn til antidopingkontroll. Der kunne jeg følge ekstraomgangene. Vi spilte med en mann mindre mot Chelsea på bortebane, det er ikke hvilket lag som helst.

Overfor Sky Sports utdypet Zlatan hva han tenkte om Chelsea-spillernes reaksjoner:

— Det røde kortet var ikke det verste. Det var Chelsea-spillernes reaksjoner. De hoppet rundt både dommeren og meg. Det føltes som det var 11 babyer rundt meg.